duminică, 20 iunie 2010

ACUM si AICI


“ASTAZI RAD…NEMOTIVAT”

A mai trecut o zi…privind in urma pot sa zambesc, chiar daca o parte din mine inca se mai simte incompleta si nu intelege mersul anumitor situatii :-<>


Sa incetam a mai cauta fericirea in exterior, asa doar reusim sa ne cufundam in iluzii…privesc cum unii isi cauta fericirea in lucruri atat de superficiale, vad cum se forteaza sa faca ceva pentru a uita de vocea inimii, e trist… sunt convinsa ca in fiecare dintre noi exista potentialul de a fi fericit, e responsabilitatea noastra ceea ce alegem sa traim! TU ai adus in viata ta ceea ce simti acum..cu gandurile, imaginatiile si iluziile tale! Intrebarea e : CUM TE SIMTI ACUM? Esti multumit(a) de ceea ce experimentezi? Daca dintr-un punct de vedere mai profound poti spune ca “da”..ai facut alegerile potrivite si dispui de o inteligenta emotionala de admirat! Daca iti vei raspunde ca “nu”…hmm, poate ar fi timpul sa iti analizezi mai bine alegerile, gandurile, vizualizarile…sau la fel de bine te poti complace in mediocritate si vei avea viata pe care o meriti! Hai sa alegem sa fim fericiti , sa iubim constient, sa vorbim cu caldura si doar atunci CAND AVEM CEVA DE ZIS…hai sa facem cel putin o persoana pe zi sa zambeasca! Renunta la cautari, nu mai cauta starea de bine in alta parte, ea se ascunde in tine, lasa vocea inimii sa-ti invadeze universul! INCHIDE OCHII SI DESCHIDE INIMA!


Poate simti durere acum sau neincredere , iti poti imagina ca sta in puterea ta sa schimbi aceasta stare? DECIDE sa simti, sa traiesti nu doar sa supravietuiesti…timpul se scurge, mai tarziu vei regreta lucrurile pe care NU le-ai facut mai mult decat pe cele pe care le-ai facut!Se ascunde atata putere creatoare in tine…Intreaba-te “cand te-ai simtit ultima data complet si fericit?cum era starea ta mentala?ce gen de persoane pot influenta starea ta de bine?” alege sa readuci in viata ta cerul senin! ACTIONEAZA! “ YOU WANT TO BE HAPPY? BE! “ Aceasta noua atitudine poate nu va schimba lumea exterioara, dar cu siguranta, va schimba lumea ta! Nu uita ca viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor visuri!


Si pentru ca eu cred in frumusetea visurilor mele , a venit timpul sa va impartasesc :


VISUL nr 2


Mereu mi-am dorit sa pot ajuta oamenii din jur, sa le pot vorbi oamenilor despre bucuria de a trai simplu si natural...de a-i face sa zambeasca, de a-i intelege profund, de a-i asculta! si de asta vreau sa sa obtin calificarea necesara (in societate) care sa-mi ofere sansa de a face ceva pentru oameni, de a lucra cu ei, la fel imi doresc sa lucrez si cu copilasii...pentru ca formarea porneste din acesta etapa, simt intens ca asta mi-e vocatia si e ceea ce vreau pentru viata mea, sunt constienta ca mai am muuuulte de invatat si de experimentat, dar visul acesta e de mare pret pentru mine! Si am incredere ca se va implini, ca o sa apara o modalitate de a se materializa! :)


2 comentarii:

  1. Societatea e, pana la urma, o oglinda a ceea ce suntem in interior. Iar in cazul de fata, nu cred ca exista altceva mai potrivit decat a le vorbi oamenilor despre lucrurile de care vorbesti, cu atata drag, si aici!

    Uite, eu mi-as dori sa susti tot felul de conferinte prin tara despre cum oamenii pot invata sa fie pozitivi cu ei si cu toti cei din jur. :">
    Asta e visul meu pentru tine. :D^^

    ps: Te asteapta un chestionar dragut la mine pe blog. Acum am sa-mi permit eu sa-ti cer putina seriozitate si sa respectii pasii intocmai. Desi stiu ca dispui de asta! :)
    Abia astept sa vad raspunsurile tale! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. blogul tau emana nu doar optimism, ci bucuria de a trai...si pentru ca vorbesti cu atata putere de convingere despre ceea ce iti doresti, neindoielnic, visul va deveni realitate.

    de ceva timp si eu sunt in cautarea a ceea ce mi-as dori cu adevarat sa fac...si sper ca, intr-o dimineata sa ma trezesc si sa pot spune, mai hotarata decat niciodata "Am gasit!Eu asta voi fi!"
    continua sa le impartasesti si altora gandurile tale pozitive! sunt extrem de benefice!

    RăspundețiȘtergere