duminică, 20 iunie 2010

hai sa visam! (team work)


Daca tot nu am somn la aceasta ora tarzie si e sambata, ploua...stau cuminte si-mi beau ceaiul nocturn pe ritmurile Irlandei... in loc sa ma gandesc la vorbele reci si "amabile" ale unor persoane de pe Terra sau sa ies aiurea la plimbare....aleg sa visez! M-am gandit ca timp de o saptamana sa visez la cate ceva, apoi sa las dorinta sa se materializeze :D ok, ok...The secret, toti stiti despre legea atractiei, bla bla :D din pacate pentru unii ramane doar atat! hai sa ne folosim de puterea gandurilor si sa aducem ceea ce visam in existenta noastra, e posibil..am simtit-o de atatea ori in viata mea si nu avem nimic de pierdut, va invit si pe voi sa-mi impartasiti "visul zilei", iar eu voi avea multe ganduri pozitive despre el, si se va implini cu siguranta :D vei vedea! incercam?!

VISUL nr 1

Eu ador ploaia calda de vara, mirosul ei,sunetul...de ceva vreme ma gandesc intens si imi doresc ca vara asta sa fiu capabila sa alerg prin ploaie, sa ma simt libera, fericita, iubita...imi doresc sa simt stropii de ploaie curgandu-mi pe piele, vreau sa zambesc si sa sar prin iarba uda si sa simt iubirea intensa care ma inconjoara si imi invadeaza inima!

O sa vin cu vesti cand s-a implinit! pana atunci hai sa visam! cum e vara...vino sa visam sub apa :D dar dupa ce voi invata si eu sa inot !




2 comentarii:

  1. Ma gandeam, citindu-ti randurile, ca alegerea unui vis poate avea nevoie de mai mult timp decat insasi implinirea lui.

    Tin sa-ti spun ca am fost martorul celei mai stranii, mai scurte, si poate celei mai frumoase ploi de vara in una din ultimele zile din festival, si asta cu mainile ocupate de cineva ajuns sa-mi fie foarte drag. :)
    Probabil as mai trai asta o data, desi mi-ar fi placut sa "raman dator" cu un vis.
    Oricum, in data ce mai apar si altele, revin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca esti dispusa sa imi "asculti" visul.
    Precum la multe alte persoane visurile mele sunt infinite. Insa imi doresc din toata fiinta sa imi dovedeasca cineva ca exista iubirea! Sper sa am ocazia in viata asta sa vad doua suflete contopindu-se. Cei ce cititi blogul acesta: va rog sa nu iubiti din minciuna si sa faceti orice va sta in puteri sa va impliniti dragostea si in caz ca mi-ati indeplinit visul, anuntati-ma si pe mine!

    Va iubesc si va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere